Levering aan bedrijven en instellingen

Onze klantenkring bestaat niet alleen uit particulieren. Bedrijven kunnen bij ons prima terecht voor de meest uiteenlopende producten zoals noten, superfoods, vruchten, chocolade artikelen en tussendoortjes. Bent u werkzaam in de horeca, bijvoorbeeld als eigenaar van een café of restaurant, of heeft u misschien een bakkerij of slagerij waar u graag werkt met verse noten? De Olienoot levert speciale grootverpakkingen aan wederverkopers en grootverbruikers.

Niet alleen in de horeca en food vinden de noten, superfood en zuidvruchten hun weg, maar ook in fitness centra, verenigingen en grote bedrijven. De producten van De Olienoot worden bijvoorbeeld gebruikt bij recepties, in kantines als give-away tijdens evenementen en ook in kerstpakketten. Voor afname van grootverpakkingen hanteren wij speciale tarieven. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact met ons opnemen via de mail info@deolienoot.nl. Vermeld uw contactgegevens en uw wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

BESTEL ORIGINELE EN GEZONDE KERSTPAKKETTEN!

U kunt bij De Olienoot losse producten bestellen uit ons assortiment, maar ook bieden wij de mogelijkheid om zelf uw kerstpakket samen te stellen. Uiteraard kunt u ons ook een voorstel laten maken passend binnen uw budget. Informeer naar de mogelijkheden via een e-mail info@deolienoot.nl, waarin u kort uw wensen uiteen zet. Vergeet niet ook uw contactgegevens te vermelden.